Fotobok av min favorittby, København.

 

Denne våren er jeg så heldig å være en av Fotoknudsen`s eventyrere og kommer til å vise dere flere ulike varianter av hvordan jeg lar bildene mine bli med meg videre etter en ferie eller inspirasjons tur, ved å lage interiørprodukter og fotobøker.

En regntung søndag er en perfekt anledning anledning til å gjøre noe med bilder liggende på mobil eller mac. Jeg har mange bilder under «se på de snart» kategorien og dessverre er dette ofte de private bildene mine. Tidligere i vinter var jeg en helg i København og i fjor sommer var hele familien i Kroatia på ferie. Begge steder ble det mange bilder som jeg nå tenker å gjøre noe med. Fotobøker fra begge steder som vi kan bla i  og noen store bilder jeg lenge har hatt en tanke om å få opp på veggen.

Først ut er København og tanken bak er å lage en inspirerende liten «coffee table book»

Så hva tar jeg bilder av og ikke minst hvilke bilder er det som kommer i mine fotobøker og opp på veggen? Selvsagt har jeg bilder av familien, på stranden, i bassenget og alt annet man tar bilder av på ferie. Men nå er jeg nok litt over gjennomsnittet opptatt av foto og søker alltid motiver som gir meg den rette stemningen og tar meg tilbake til stedet hvor dette øyeblikket ble fanget.

 

 

En vakker blomstret kjole hos utrolig inspirerende Rabens Saloner. En av Københavns mest trendy livsstilbutikker med et himmelsk lokale. Dette er steder som inspirerer meg. Noen ganger er det interiøret, andre ganger farger og strukturer.

 

En litt vissen blomsterbukett i et portrom ved en vakker portal.

 

En kul cafe hvor vi drakk en kopp kaffe etter å ha syklet gjennom byen på lånte sykler.Vårsol på lekre marmor bord.

Motiver og steder som betyr noe for meg og viser noe av alt det vakre København har å by på utenfor Strøget.

 

Ettersom jeg samler alle min bilder i Dropbox og har den liggende på mobilen har jeg tilgang til alle mine bilder når som helst.

Det gjør det samtidig superenkelt å legge inn bildene jeg skal bruke til dette prosjektet i Fotoknudsen`s app på mobilen. Med enkelt oppsett på alle sidene og en forhåndsvisning til slutt før endelig bestilling fikk jeg sett gjennom boken og sjekket om bildene ble som jeg hadde tenkt sammen. Nå gleder jeg meg til å få den i postkassen om ikke lenge.

Det kommer flere prosjekter fra meg rundt mine bilder og produkter jeg lager framover, så håper du tar turen innom igjen.

I mellomtiden kan du enten laste ned Fotoknudsen sin app på mobilen, eller lage dine egne fotobøker via linken HER.

PS! Bestiller du før 3.mai får du -25% på bestillinger over 250,-

Dette innlegget er et betalt samarbeid med Fotoknudsen.

No Comments

Post a Comment